EETHUIS KERKPLEIN

EETHUIS KERKPLEIN Italiaanse pizza's, Grieks en spareribs

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1172 beoordelingen
15 mei 2021 om 20:29 Eten was lekker en sneller bezorgd dan verwacht. De friet was helaas slap, daarom 4/5 sterren.
11 mei 2021 om 21:17 Eten prima, maar bezorging duurde veel te lang
10 mei 2021 om 10:11 Ik vond de pizza erg nat veel olie en zeer veer uien smaakte nergens na dit was ook niet de eerste x
9 mei 2021 om 20:23 Er ging iets mis met de bestelling, maar top opgelost.
8 mei 2021 om 21:35 Eten was 7 min tevroeg, erg lekker en warm! Top vaker hier bestellen
8 mei 2021 om 10:26 Dit is al de zoveelste keer dat wij iets bestellen en laten bezorgen en dat we er gewoon bijna 1,5 uur op moeten wachten. Te belachelijk voor woorden
6 mei 2021 om 23:44 Pizza's waren weer gewoonlijk LEKKER !!
4 mei 2021 om 19:30 2 uur later, nog geen pizza. Het verzoek tot review schrijven is nog eerder dan de pizza zelf. Volgende keer een andere tent, dit is hopeloos.
3 mei 2021 om 22:09 Nu twee keer hier besteld, beide keren snel geleverd, wij zijn tevreden.
3 mei 2021 om 16:29 Ik bestel hier regelmatig en besloot een keer een review te geven, gemiddeld 50% van de tijd is de bestelling ruim telaat aankomt. Verder is er al meerdere keren een foute levering geweest. Zoals een Fried sate ipv oorlog en andere fouten.
3 mei 2021 om 8:53 het eten zelf was prima, alleen te laat afgeleverd en ook nog 2 van de 4 producten die besteld waren vergeten..
2 mei 2021 om 21:00 Zeer snel en erg lekker gegeten....